Nieuws

 

Geen zoutloos nieuws hier, maar kruidige verhalen rechtstreeks uit onze keuken. Gooi je netten uit en haal het laatste nieuws binnen, zo vers dat het nog spartelt!

Proef de verfijnde brandade van kabeljauw bij La Perla Seafood. Een culinaire traktatie die zachte en romige texturen combineert in een harmonie van smaken. Benieuwd?

Brandade van kabeljauw: een harmonie

Een sharing gerecht waarbij je de authentieke smaken van Vietnam proeft? Met onze spring rolls ervaar je een ware smaakexplosie. Ontdek meer in onze blog!

De smaakexplosie van spring rolls

Onze chefs bereiden calamares op meesterlijke wijze, zodat je kan genieten van deze culinaire specialiteit in een krokant jasje. Lees verder voor meer info!

Calamares Panko: inktvis in een krokant jasje

Gemaakt van verse koolvis, geserveerd met verrukkelijke tartaarsaus en een vleugje limoen. Lees verder en laat je betoveren door de culinaire traktatie.

De perfectie van huisgemaakte beignets

Ontdek de verrukkelijke bouchot mosselen op Thaise wijze bij La Perla Seafood in Aalst. Ervaar de intense smaak van deze kleine delicatesse, zorgvuldig gekweekt en bereid.

Bouchot mosselen op Thaise wijze

Benieuwd naar de oorsprong en bereidingswijze van La Perla's coquilles? In deze blog gaan we er graag dieper in op alle weetjes over dit topgerecht!

Coquilles: een verfijnde smaakcombinatie

Meer weten over de deze elegante delicatesse? We vertellen je graag waarom kaviaar een onvergetelijke ervaring biedt voor de meest veeleisende fijnproevers.

Kaviaar Imperial Heritage 'Foudroyante'

In deze blog duiken we in de wereld van oesters, een must-try voor fijnproevers en zeevruchtenliefhebbers. Lees meer over hun verfijnde smaak en textuur!

Zeeuwse Creuse Oosterschelde N°3

Eén van de sterren op ons menu is ongetwijfeld de ballotine van Mechelse Koekoek. Een onvergetelijke eetervaring beleven? Dan moet je dit kwaliteitsvlees zeker proberen.

La Perla's Ballotine van Mechelse Koekoek

Eén van de favorieten van onze klanten: huisbereide garnaalkroketten, gemaakt met handgepelde garnalen en geserveerd met een dip van bisque. Waarom?

La Perla's Huisbereide Garnaalkroketten

Ben je klaar om je smaakpapillen te laten verwennen door La Perla's Tartaar van Rode Tonijn? In de blog duiken we in de heerlijke smaken van dit topgerecht!

Tartaar van Rode Tonijn: een verfijnde suggestie

Ontdek waarom La Perla's Skrei een absolute aanrader is om te proberen. Kom langs in ons restaurant in Aalst en proef het zelf! Reserveer je tafel vandaag nog.

La Perla's Skrei: de Koning van de Kabeljauw

Lees meer over deze koninklijke zeevruchtenschotel in Aalst met Noorse langoustines, Zeeuwse oesterij special N°3, ... Een must-try bij La Perla!

Royal Fruit de Mer: onze zeevruchtenschotel

In deze blog verkennen we de smakelijke diepten van de Filet Pur Holstein, hét vleeshoogstandje bij La Perla. Geserveerd met een kruidenslaatje en pommes allumettes.

Filet Pur Holstein: Een culinaire traktatie

We presenteren je in deze blog de slibtongen, bereid met hoeveboter. Kom te weten waarom dit klassieke hoogstandje bij La Perla een ware traktatie is.

La Perla's Slibtongen: klassieke verfijning

We introduceren de Black Tiger Scampi's "La Perla", geserveerd met kokos, Granny Smith en room. In deze blog verkennen we de heerlijke smaken van dit gerecht.

Black Tiger Scampi's: een exotische smaaksensatie

Klaar om samen de smaakvolle diepten van onze Bouillabaisse met grijze garnalen, coquilles, zeebaars, gamba en scampi's te ontdekken? Lees dan zeker verder!

La Perla's Bouillabaisse: zeevruchtenfeest

In deze blog gaan we dieper in op de smaken van dit verrukkelijke gerecht en ontdek je waarom je dit meesterwerk bij La Perla niet wilt missen.

De verleiding van gegrilde tonijnsteak

La Perla in Aalst serveert deze zeevrucht op zijn best met beurre blanc of look! Duik in de fascinerende wereld van de Canadese kreeft en ontdek waarom dit een topgerecht is.

Een culinaire ode aan de Canadese kreeft

Leer meer over deze zeedelicatessen en ontdek ons onweerstaanbare gerecht met parelcouscous en een crème van groene kruiden. Een echte culinaire ontdekkingsreis!

De vorstelijke smaak van King Crab

Ontdek de unieke charme van de koolvishaas en krijg verrassende inzichten over deze bijzondere vissoort. Een smaakvolle reis wacht op je, vol met fascinerende geheimen!

De magie van de koolvishaas