La Perla visrestaurant Aalst

 

Visrestaurant La Perla is ontstaan uit een passie voor ondernemen en lekker eten. Als jonge ondernemers zitten zaakvoerders Dean Janssens en Audry Vanderstraeten vol creatieve ideeën en een frisse maar doordachte visie op ondernemerschap, horeca en bedrijfsmanagement. Visrestaurant La Perla is een gezonde mix van hun kwaliteiten waardoor ze erin slagen het beste van de zee tot in het seafoodrestaurant in Aalst te brengen. Ze zijn allebei gepassioneerd door seafood en delen graag hun ervaringen

 

 

Het concept van La Perla, seafoodrestaurant Aalst

 

Jouw restaurantervaring naar wens in een trendy jasje, dat kan je verwachten bij visrestaurant La Perla. Je eigen kreeften uit het homarium kiezen? Genieten van een mooi afgewerkte plateau fruits de mer? Het kan allemaal bij seafoodrestaurant La Perla.

Bij ons kan je terecht voor een gezellig hapje en drankje onder vrienden of je kan er uitgebreid tafelen. Dit alles aan heel toegankelijke prijzen en zonder in te boeten aan de kwaliteit.

Op onze menukaart staan verse, duurzaam gevangen vis en schaaldieren die in verschillende traditionele en eigentijdse stijlen worden bereid. Of je nu op zoek bent naar een lichte lunch of een stevig diner, bij seafoodrestaurant La Perla te Aalst is er dus voor ieder wat wils.

Visrestaurant La Perla is dus de perfecte plek voor een gastronomische lunch of diner aan betaalbare prijzen. Onze vis komt rechtstreeks van de boot en we gebruiken alleen duurzame seizoensvis. De chef-kokbeslist wat voor soort vis hij op het menu wil, contacteert vervolgens onze vaste visleveranciers en kiest voor de meest verse en meest kwalitatieve producten.

Onze ambachtelijke en huisbereide visgerechten zullen jouw smaakpapillen dus zeker en vast prikkelen. Kom naar La Perla en geniet vandaag nog van een heerlijke maaltijd!

Reserveren