Veelgestelde vragen

Absoluut! In het visrestaurant kan je de maaltijd- en consumptiecheques van Pluxee (Sodexo), Edenred en Monizze gebruiken.

Ja! Je kan hier op onze website een tafel reserveren bij visrestaurant La Perla. Selecteer gewoon met hoeveel personen je wilt dineren en hoe laat je binnen wilt komen. Ons online reserveringssysteem is snel en gemakkelijk te gebruiken.

Reserveer vandaag nog een tafel en geniet van een fantastische lunch of diner bij visrestaurant La Perla Aalst!

Er meestal voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van ons visrestaurant. La Perla - Seafood is gelegen in Hoezekouterdreef 1 te Aalst. Vaak kun je in de straat zelf, of in de buurt eromheen (Kleine Hoezekouter), parkeren. 

Dus de volgende keer dat je je afvraagt waar je gaat eten, laat je zorgen over parkeren je er dan niet van weerhouden om naar visrestaurant La Perla te komen.

Als je op zoek bent naar een heerlijke vismaaltijd, breng dan op maandag, donderdag en vrijdag (tussen 12.00 en 14.00 uur) een bezoek aan ons visrestaurant voor de lunch.  

In een ontspannen en comfortabele omgeving kan je genieten van verse vis en andere zeevruchtengerechten. Onze chef-kok beslist wat voor soort vis hij op het menu wil. Vervolgens belt hij naar de vismijn/vaste leveranciers en kiest hij alleen de meest verse en meest duurzame vis.

Lunchen bij visrestaurant La Perla is dus een ervaring op zich. Hét visrestaurant waar de vis en schaaldieren rechtstreeks van de zee tot op je bord komen!

Het lunchmenu verandert wekelijks en kondigen we altijd op voorhand aan via onze socialmediakanalen, nieuwsbrief en website.

Reserveren kan via onze handige reservatietool.

Ons lunchmenu bestaat uit twee gangen en kan al voor slechts €34. 

Om je de ultieme ervaring aan te bieden, kiest visrestaurant La Perla er momenteel voor om geen take-away aan te bieden. 

Reserveren bij ons visrestaurant doe je eenvoudig en moeiteloos via onze website. Je kan in een ontspannen sfeer genieten van een heerlijke maaltijd, zonder dat je zich ergens zorgen over hoeft te maken.

De cadeaubon van La Perla is alleen te gebruiken in ons restaurant en niet inwisselbaar voor contanten. Om de cadeaubon te gebruiken, hoeft je deze alleen maar te tonen bij het afrekenen. Het bedrag wordt automatisch in mindering gebracht op de rekening. 

Als je vragen hebt over onze cadeaukaart of het gebruik ervan, stel ze dan gerust aan een van onze vriendelijke medewerkers.

De cadeaubon van visrestaurant La Perla is ook te bestellen via onze website. De bon ontvang je automatisch digitaal in je mailbox. 

Heb je liever een fysieke cadeaubon? Dan is er ook een mogelijkheid om deze te komen ophalen in ons restaurant.

 

Ja, brave honden zijn welkom in het visrestaurant! We vragen je wel om ze aan de lijn te houden en niet op een stoel te plaatsen.

Zeker! Voor jouw bedrijfsevenement kan je ook bij visrestaurant La Perla terecht. Alle gerechten op de kaart zijn ook voor groepen beschikbaar. Om de vlotheid in de keuken te garanderen, vragen we echter om de keuze tot 4 verschillende gerechten te beperken. Bovendien hebben we een aparte ruimte die plaats biedt aan 18 personen. Reserveren kan via mail of  telefonisch.

Ontdek al onze info op onze bedrijfspagina.

Maak je geen zorgen als je dieetbeperkingen of allergieën hebt!  Wanneer je een online reservering maakt, is er altijd een gedeelte om speciale verzoeken of opmerkingen toe te voegen. Hier kan je jouw dieetbeperkingen of allergieën vermelden. Visrestaurant La Perla kan dan alle voorbereidingen treffen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Als je dit niet vermeldt bij het maken van jouw reservatie, laat het dan weten wanneer je in het restaurant aankomt. Hoe eerder ons personeel op de hoogte is, hoe beter ze je kunnen helpen.

 

Ja, La Perla - Seafood is open op maandag en open op donderdag van 12u tot 14u en ‘s avonds van 18u30 tot 22u. Ook op vrijdag gelden dezelfde openingsuren.

In het weekend zijn we op zaterdag enkel in de avond open van 18u30 tot 22u. Op zondag zijn we zowel in de middag van 12u tot 14u open als in de avond van 18u30 tot 22u. We verwelkomen je graag op deze dagen voor een smaakvolle maaltijd.

Dinsdag en woensdag zijn onze sluitingsdagen.