B-Day & Bedrijven

 

Jouw evenement bij La Perla - Seafood

 

Op zoek naar een unieke vergaderruimte voor jouw bedrijfsevenement? Zowel voor een meeting, presentatie of after work is onze bedrijfsruimte toegankelijk tot en met 20 personen. Leg je team, klanten of partners in de watten en pak uit met een heerlijke business lunch of diner op een stijlvolle locatie.

Als organisator heb je het al druk genoeg, daarom staan wij in voor alle “externe” factoren (zoals apparatuur, internetverbinding en verfrissingen/versnaperingen). Via een ingebouwde smart tv kan je op een eenvoudige manier je scherm delen om zo een interactieve vergadering of presentatie te leiden. We voorzien bovendien een aangepast keuzemenu met vaste prijzen waaruit je gasten kunnen kiezen zodat ze ook op dat vlak niet op hun honger blijven zitten. Kortom, jij kiest de locatie, wij voorzien de rest.

Contacteer ons via reservatie@laperla-seafood.be of via +32 53 89 32 25 om je wensen te bespreken.

 

Jouw verjaardag op locatie vieren?

 

Organiseer je een verjaardagsfeest en wil je het dit jaar eens helemaal anders vieren? Dan laten wij jou en je gasten stralen als een parel.

In onze aparte zaal kan je jouw verjaardag in volledige privacy vieren tot en met 20 personen. Neem contact met ons op via reservatie@laperla-seafood.be of +32 53 89 32 25 om jouw verjaardagsplannen te bespreken.

Geïnteresseerd?

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bedrijfsevent, familiefeest of gezellige get-together met vrienden? Dan slaan wij jou graag aan de haak. Geef ons vrijblijvend een belletje om jouw wensen te bespreken.