Ontdek de lunch van deze week

 

Week 25: donderdag 20.06 t.e.m. maandag 24.06

Deze lunch is verkrijgbaar op donderdag-, vrijdag en maandagmiddag.

Voor- én hoofdgerecht voor slechts €34.

Hoofdgerecht voor slechts €24.

 

 

Voorgerecht

Duo van sushi

Hoofdgerecht

Wok van noodles - krokantje van forel

Lunchen bij visrestaurant La Perla

 

Op zoek naar een plek om te lunchen? Kom proeven van La Perla Aalst, een visrestaurant met een ruime keuze aan visgerechten. Het restaurant is gelegen in het hartje van Aalst en biedt een ruime keuze aan verse visgerechten. Op het menu staan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, allemaal gemaakt met verse vis. La Perla Aalst heeft ook een speciale lunchkaart die wekelijks wisselt. 

Als je op zoek bent naar een heerlijke vismaaltijd, breng dan op maandag, donderdag en vrijdag (tussen 12.00 en 14.00 uur) een bezoek aan ons visrestaurant voor de lunch. Ons lunchmenu bestaat uit twee gangen en kan al voor slechts €34.

Hoe wordt de vislunch van visrestaurant La Perla Aalst samengesteld? 

De gemiddelde chef-kok denkt niet veel na over hoe zijn vislunch samenstelt. Het is gemakkelijk om naar de supermarkt te gaan, een bevroren visfilet te kopen en deze vervolgens klaar te maken. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe die vis van bij seafoodrestaurant La Perla op je bord terecht kwam?

Het begint allemaal bij onze chef-kok. Hij beslist wat voor soort vis hij op het menu wil en contacteert vervolgens onze vaste visleveranciers. Hij selecteert alleen de meest verse en meest duurzame vis. Hij houdt rekening met wat er in het seizoen beschikbaar is en wat goed past bij de andere ingrediënten.

Na het maken van zijn selectie, maakt hij de dagverse vis klaar voor de lunch. Dit kan van alles zijn, van grillen of braden tot bakken of stomen. De chef-kok let er steeds op dat de puurheid van het product gewaarborgd wordt.

Lunchen bij visrestaurant La Perla is dus een ervaring op zich. Hét visrestaurant waar de vis en schaaldieren rechtstreeks van de zee tot op je bord komen, een verschil dat je proeft! En dit alles aan zeer toegankelijke prijzen! We zijn trots dat we onze klanten op deze manier hun lunch kunnen en mogen aanbieden.