10.07 - 12.07

Fruits de Mer weekend

Fruits de Mer, of ook wel een selectie van al het lekkers dat de zee te bieden heeft, op spectaculaire wijze geserveerd op droogijs en afgewerkt met citroen, zeewier en cocktailsaus. Dit een heel weekend lang! 

Bij La Perla - Seafood verwennen we je graag met dagverse kwaliteitsvolle producten uit de zee. Tussen al de parels op onze geserveerde borden, is ook de plateau Fruits de Mer razend populair en daarom organiseren we een weekend vol met het beste uit de zee. Een heel weekend lang kun je bij ons genieten van rijkelijk gevulde plateaus de Fruits de Mer samen met een heerlijk glas bubbels en goed gezelschap.

Onze Fruits de Mer

Op onze plateau Fruits de Mer vind je een halve kreeft, king krab, krab langoustines, roze en ook grijze garnalen. De oesters, creuses, wulken en kokkels mogen ook niet ontbreken. De plateaus worden afgewerkt met zeewier en citroen en worden geserveerd op droogijs.  De Fruits de Mer in een nieuw jasje in combinatie met een heerlijk glas bubbels, garandeert een culinair en zalig weekend. 

Praktische informatie

  • Unieke Fruits de mer, die rijkelijk zijn gevuld met het beste van de zee.
  • Een glas champagne Pommery van het huis inbegrepen
  • €65 / P.P.
  • Van 10 tot 12 juli
  • Reserveer tijdig een plaatsje want volzet is volzet.